Comunicat de presa – 19.10.2017

Comunicat de presa 

          Producatorii agricoli (inclusiv cei din BN) sustinuti prin program guvernamental sa cultive tomate in spatii protejate (sere, solarii), in vederea asigurarii necesarului de consum intern, isi vor putea valorifica productia realizata intr-o perioada de timp mai mare, respectiv incepand cu data de 23 octombrie 2017 !!! 

          Guvernul a modificat HG nr. 39/2017, stabilind perioada de valorificare a productiei de tomate in spatii protejate obtinuta in ciclul 2 de vegetatie (unde se incadreaza si cei 58 de producatori din BN, inscrisi in programul “Tomate” la Directia pentru Agricultura BN), intre 23 octombrie – 20 decembrie 2017

          Astfel, perioada de timp a fost prelungita, prin devansarea cu o saptamana a termenului de la care producatorii isi pot vinde produsele! 

          Prelungirea perioadei de valorificare a tomatelor produse in spatii protejate vine in sprijinul producatorilor, care vor avea posibilitatea sa primeasca mai devreme sumele decontate de stat si, implicit, sa poata pregati din timp serele si solariile pentru noul sezon de recolta!

Director executiv

ing Tabara Ioan-Nutu

Sari la conținut