Comunicat de presa – 27.04.2020

În atenția operatorilor din agricultura ecologică

     Conform prevederilor art. 2 alin. (16) din Ordinul M.A.D.R. nr 1253/ 2013, pentru aprobarea regulilor privind înregistrarea operatorilor în agriclutura ecologică, cu modificările și completările ulterioare, termenul de înregistrare a acestora este de 15 Iunie 2020! Conform art. 2 alin. (26) operatorii se pot inregistra la Direcția pentru Agricultură Județeană Bistrița-Năsăud astfel:

– personal prin depunerea documentelor in format fizic, transmiterea documentelor in format eletronic, transmiterea documentelor prin posta sau fax.

– prin asociatiile profesionale legal constituite in domeniul agriculturii care indeplinesc conditiile mentionate, in situatia in care operatorii opteaza pentru aceasta varianta. Asociatiile pot inregistra operatorii prin depunerea documentelor in format fizic la sediul Direcției pentru Agricultură Județeană Bistrița-Năsăud sau transmiterea documentelor in format electronic, utilizand semnatura eletronica a asociatiei.

     Rugăm operatorii din sistemul ecologic, care până la această dată nu s-au prezentat la sediul Direcției pentru Agricultură Județeană Bistrița-Năsăud, pentru înregistrare, să o facă până la data scadenței! (15 Iunie 2020 inclusiv).

                                                                                                                              Director executiv,            

                                                                                            ing. Tabără Ioan-Nuțu

Sari la conținut